Fotoprints and Artwork

Grootformaat professionele fotoprints en digitaal Artwork op dibond, plexiglas, alluminium of canvas

 In ieder formaat verkrijgbaar.

High End Prints

Wij leveren uitsluitend High End kwaliteits producten. Als u zelf een mooie foto of afbeelding hebt kunnen wij die ook voor u bewerken, evt. retoucheren en leveren op een groot formaat print of een formaat naar uw keuze. Als u een foto aanlevert van de ruimte waar u de print wilt ophangen en de afmeting van bijv. de plafondhoogte aan ons doorgeeft, maken wij een digitale presentatie van de print in uw ruimte. Zo kunt u precies het resultaat zien en kunnen wij nauwkeurig aangeven wat het meest geschikte formaat van de print moet zijn. U kunt ons te allen tijde bellen of mailen met uw vragen. Wij maken dan een offerte op maat.

Een door mij aangeleverde foto van m'n smartphone werd bewerkt, geretoucheerd en als grootformaat print op dibond geleverd. Het eindresultaat was overdonderend.

Mario van Doorne
Helmond

Ik ben heel erg gelukkig met de prachtige foto van de Brooklyn Bridge  op dibond van 170 x 140 cm. Een echte blikvanger. Bedankt voor de geweldige service.

Pedro Mol
Helmond

Over ons

Harold van der Horst

Eigenaar 'Fotoprints and Artwork' en 2atwork.com

Fotoprints and Artwork is onderdeel van 2atwork.com. Naast de levering van grootformaat professionele fotoprints en artwork verzorgen wij ook drukwerk incl. ontwerp/ vormgeving en opmaak en bouwen wij websites op maat.

Alle foto's en artwork kunnen op maat worden geleverd, nagenoeg alle formaten zijn leverbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Lokatie

Wij zijn gevestigd in de galerie / lijstenmakerij van Hanssen Art Design te Helmond. De ingang is gelegen aan het Speelhuisplein naast het theater 'Het Speelhuis'. Wij heten u van harte welkom om eens een keer te komen kijken in onze inspirerende galerie.

Adres

Kromme Steenweg 31, 5707CB Helmond

Openingstijden

maandag t/m vrijdag

10.00 uur - 17.00 uur

zaterdag

11.00 uur - 16.00 uur